Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/ocitania.cat/httpdocs/core/resources/brorwser-support.php on line 67
Qui som
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.
Al navegar o utilizar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les 'cookies'. Més informació [Tanca aquest missatge]

+34 972 755 082 - info@ocitania.cat

A Ocitània oferim activitats memorables a la natura per tothom, divertides i innovadores: rutes en segway, en burricleta, làser combat, gimcames, surfway (la paticleta)

+34 972 755 082 - info@ocitania.cat

A Ocitània oferim activitats memorables a la natura per tothom, divertides i innovadores: rutes en segway, en burricleta, làser combat, gimcames, surfway (la paticleta)

QUI SOM

A Ocitània oferim activitats memorables a la natura per tothom, divertides i innovadores: rutes en segway, en burricleta, làser combat i miniquads, com a més destacats. Totes, activitats que combinen la descoberta del territori i la diversió amb la innovació tecnològica. Oferim activitats per parelles, famílies, grups i empreses, i ho fem des de l'estimació de la nostra terra i de la professionalitat en la gestió de tots els processos de l'experiència.

Ocitània va néixer de la passió i la iniciativa d'un jove gualtenc, en Marc. Enamorat del territori que l'ha vist créixer, i amb la carrera d'enginyer industrial a la butxaca, va pensar en oferir als visitants, un ventall d'activitats a la natura que fossin innovadores i també divertides. Més d'una vegada li hem sentit dir que considera Ocitània com un fill, que dóna maldecaps però que estimes alhora amb devoció i constància.

La Carla és la coordinadora de les activitats d'Ocitània. Amant de tots els esports a la natura, és un referent del món del lleure.

En Pau, l'Abdel i l'Isarn són uns enamorats de la seva feina i algunes de les activitats que oferim porten la seva signatura personal. Sobretot les de burricleta, que se'n declara fan absolut.

L'Ashleigh, la Marcela, la Zaida i en Yuri són qui us atendran per telèfon o per correu si demaneu informació o voleu fer una reserva. Multi-tasques i multilingües, són la cara amable que trobeu quan entreu a casa nostra.

La Fina, empordanesa i d'arrels andaluses, és la dels números. Ho quadra tot i, per donar ales al seu esperit aventurer, sol ser la primera a provar les novetats d'Ocitània.

La Carla porta la part comercial d'Ocitània. Ella diu que no ven activitats sinó "moments de felicitat". De moment, ningú ha gosat mai  portar-li la contrària...

I a l'estiu ens reforcem amb monitors que fan de la seva passió, el seu treball.