Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/ocitania.cat/httpdocs/core/resources/brorwser-support.php on line 67
OCITANIA.CAT : Comiat solter o soltera, Activitats amb nens.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.
Al navegar o utilizar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les 'cookies'. Més informació [Tanca aquest missatge]

+34 972 755 082 - info@ocitania.cat

A Ocitània oferim activitats memorables a la natura per tothom, divertides i innovadores: rutes en segway, en burricleta, làser combat, gimcames, surfway (la paticleta)

+34 972 755 082 - info@ocitania.cat

A Ocitània oferim activitats memorables a la natura per tothom, divertides i innovadores: rutes en segway, en burricleta, làser combat, gimcames, surfway (la paticleta)


Notice: Undefined variable: RSSlides in /var/www/vhosts/ocitania.cat/httpdocs/site/template/noticias.php on line 52

Notice: Trying to get property 'SQLdatos' of non-object in /var/www/vhosts/ocitania.cat/httpdocs/site/template/noticias.php on line 52

Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /var/www/vhosts/ocitania.cat/httpdocs/site/template/noticias.php on line 52

Accions CETS

Saps que Ocitania està certificada amb la Carta Europea de Turisme Sostenible?

Això implica que tenim especial cura que la nostra activitat sigui el més respectuosa amb el media ambient  i que portem a terme diferents accions per ser el més sostenibles possible.

Continua llegint i conex algunes de les accions més importants que duem a terme.

Algunes d'aquestes accions són:

- Disposem de 100 plaques fotovoltaiques per generar energia sostenible. Gràcies a això, les instal.lacions funcionen, en gran part, amb l'energia que generem nosaltres mateixos.

- Disposem de localitzadors en els nostres vehicles per tal de monitoritzar el consum de gasolina i gasoil i millorar-ne la gestió.

- Hem col.locat caixes-niu als voltants d'Ocitania per tal ajudar a la conservació de la biodiversitat del territori.

- Disposem d'un expositor de productes locals i típics del territori, amb qui col.laborarem creant rutes amb el producte com a principal element: sidra i sucs Mooma, cerveses de Rupià, oli del Trull del Montgrí, vi Mas Geli, arròs de Pals i anxoves de l'Escala.

- Disposem de cartells informatius sobre el parc per a tots els visitants als nostres punts de benvinguda.

- Hem creat  rutes específiques que posen en valor els recursos propis del territori. La ruta dels pirates, n'és un bon exemple :-)

- Fem accions de màrqueting i promoció adreçades a locals i en temporada baixa

- Ajudem a projectes locals a través de la donació de vals regals per a quines i esdeveniments socials de la zona.

- Oferim gratuïtat de les activitats a les persones que són de Gualta perquè coneguin el patromin natural i cultural del parc.

I algunes coses més...