Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/ocitania.cat/httpdocs/core/resources/brorwser-support.php on line 67
OCITANIA.CAT : Comiat solter o soltera, Activitats amb nens.
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.
Al navegar o utilizar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les 'cookies'. Més informació [Tanca aquest missatge]

Dia únic! 25.06 a les 16:00 Ruta de Colom guiada

Cristòfor Colom i la Vila de Pals: Ruta de la Descoberta d'Amèrica!

Reviviu una de les gestes més importants de la història de la humanitat en una jornada en burricleta creuant maravellosos paisatges rurals i patrimoni medieval.

Ruta guiada i comentada per historiadors per només 29€ per persona.

No us ho perdeu!

Una ruta guiada per descobrir el Descobridor d'Amèrica a Pals el 1492 a través del paisatge i la natura en una experiència única. Viurem una aventura increïble i descobrirem per què es diu que Cristòfor Colom sortís de Pals per anar cap a les Indies. L'enigma de Colom al descobert i els seus vincles amb l'Empordà ens portaran a visitar els principals llocs colombins.

L'itinerari d’aquesta aventura comença a Ca la Pruna amb la visita guiada del Cercle Català d'Història. Viatjant a través del temps, ens traslladarem al passat d'aquesta antiga Vila Reial, hi descobrirem la presencia dels germans Pinzón a Pals i de més personatges que acompanyaren el gran Almirall el 1492. També sabrem perquè la memòria oral d'aquesta població medieval diu que “les tres caravel·les i Colom van sortir de Pals...”

Sens dubte aquest és un dels pobles més interessants de la comarca des del punt de vista natural i històric. Després en Burricleta ens dirigirem cap a St. Fructuós, Ses Garites i la Platja de Pals. Gaudirem d'uns paisatges canviants i meravellosos fins a arribar a la Torre Mora, l'enclau de l'antiga vila marinera i el port de Pals, un port documentat ja des del segle XV. Aquí, visitarem les restes arqueològiques i veureu com era segles passats la zona del Port de Pals, el lloc des d'on es diu que van salpar les tres carabel·les. Seguirem cap al Mas Gelabert- un altre enclau colombí- i tornarem a Pals gaudint de l'encant de la natura i dels colors en un paisatge evocador que ens farà somiar. Sabieu que en el primer viatge les carabel·les duien arrós i sembla que era del molí de Pals ? També t'ho explicarem! Una ruta divertida i sorprenent de paisatge i natura en una experiència única per descobrir l'Empordà de Cristòfor Colom. Us esperem!

 

  • Inclou: Ruta guiada en "Burricleta"
  • Preu: 29€
  • Durada: 4 h Aprox (parada per esmorzar/dinar a part).
  • Idiomes i horaris: Dissabte 25 de juny a les 16h. També sortides per grups amb dates a convenir. Mínim 6 persones. Per +info sobre grups, truque al +(34) 619-579-870 o feu click aquí.
  • Lloc de sortida: Davant la Casa de Cultura "Ca la Pruna" de Pals.
  • Dificultat: Ruta de dificultat lleugera.
  • Tickets: Per reserves i tickets, truqueu al +(34) 619-579-870.