Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/ocitania.cat/httpdocs/core/resources/brorwser-support.php on line 67
Informació tècnica segway
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.
Al navegar o utilizar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les 'cookies'. Més informació [Tanca aquest missatge]

SEGWAY

Aquí podreu trobar tota l'informació tècnica sobre el Segway.

El Segway Personal Transporter X2 ofereix un gran rendiment en diferents terrenys amb un impacte mediambiental mínim. Amb els seus pneumàtics tot terreny, uns parafangs més forts, les bateries de ió-liti i un software especialment preparat, el Segway PT X2 el transportara pràcticament fins a qualsevol lloc de la naturalesa que desitgi visitar, ja sigui per camins, terrenys abruptes o a la platja.

Els pneumàtics de baixa pressió del Segway PT X2 amortitzen la circulació per superfícies desiguals i minimitzen la senyal que deixen les rodes.

L'empremta de pneumàtic més ampla, augmenta l'estabilitat en terrenys irregulars, i l'X2 es desplaça sense problemes per una gran varietat de superfícies, com sorra, gespa, graveta, terra i paviment. En funció de les normatives locals, l'X2 es pot utilitzar per camins multi funcions, tot i que no esta pensat per circular per voreres o vies per vianants. Comprovi si es pot circular amb el Segway PT i2 per voreres.

ESQUEMA DE LES ESPECIFICACIONS DE L'X2:
Velocitat màxima: 20 km / h
Capacitat de càrrega: 117 kg (usuari més càrrega)
Empremta del pneumàtic: 67 x 84 cm
Pes: 54,4 kg
Tipus de bateria: Dos bateries de ió-liti Saphion
Autonomia de la bateria: 38 km de superfície sense paviment
Motors: Dos servomotors DB sense escombretes
Llantes: Llanta d'alumini negre de 25 cm
Pneumàtics: Pneumàtics amples de baixa pressió 17,7 cm
Alçada de la plataforma: 24,13 cm
Distància del terra: 11,43 cm

L'X2 te la nova tecnologia LeanSteer de Segway, i amb el controlador sense fil InfoKey. Aquests avançaments fan que la conducció sigui més intuïtiva i emocionant, i proporcionen informació interessant sobre el trajecte perquè pugui controlar la seva excursió del principi al final. Les bateries de "ió-liti" de llarga duració fan efectives les necessitats d'alimentació de l'X2, i li proporcionen una autonomia de fins a 20 km. en una sola càrrega, sobre terrenys no pavimentats (depenent de la superfície, l'estil de conducció i la càrrega).

Els resistents parafangs de l'X2 han sigut dissenyats per evitar que salti les pedretes i la sorra, i per protegir-lo quan es tombi durant els girs. L'estructura d'alumini dels parafangs disposen d'unes "nanses" incorporades que li permetran (a vostè i a un acompanyant) aixecar l'X2 per introduir-lo o treure'l d'algun vehicle. Els vestidors dels parafangs també serveixen com a base per transportar càrrega i són compatibles amb les plataformes de càrrega Segway i les maletes rígides Segway de Givi.

La tecnologia Smart MotionTM de Segway consisteix en una xarxa intel·ligent de sensors, components mecànics i sistemes de control, que permeten el Segway PT mantenir-se en equilibri i desplaçar-se sobre dos rodes.

En el moment en el que pugi, cinc giroscopis i dos sensors d'inclinació detectaran el canvi de terreny i la posició del seu cos a una velocitat de 100 vegades per segon, més ràpid del que pot pensar el seu cervell.

Últims avenços:

Teconologia LeanSteer Redefinint capacitat de reacció.

Si els Segways PT ja eren intuïtius, ara són verdaderament instintius gràcies a les últimes innovacions de la tecnologia LeanSteer. L'eix principal LeanSteer i el seu manillar s'inclinen cap a l'esquerra o a la dreta, en funció de la inclinació natural del cos, per prendre la direcció en la que l'usuari vol desplaçar-se. Amb la tecnologia LeanSteer, tindrà la sensacio de que el Segway PT s'anticipa a tots els seus moviments i s'adapta al més petit dels seus capritxosos moviments.

Controlador InfoKeyTM

Totalment sense fil, control total.

És una clau. És un centre d'informació. És un dispositiu d'alarma. Cadascun dels controladors InfoKey sense fil ha sigut programat per activar i bloquejar exclusivament a un determinat Segway PT.

Connecti el controlador InfoKey al port de l'eix principal LeanSteer, guardi'l a la seva butxaca, porti'l al canell o penjat del coll.

Connecta'l, li proporcinarà informació en temps real sobre l'autonomia de la bateria, la velocitat i l'activitat del sistema.

Quan arribi al seu destí, podrà activar les funcions de seguretat integrades al seu Segway PT.

Antirobatori

Aparqui amb total seguretat. Tots els Segways PT tenen un sistema antirobatori integrat per dissuadir a qualsevol que tracti de forçar el seu Segway PT. Tant sols ha de polsar el botó de seguretat del controlador InfoKey. Si algú tracta de moure el seu Segway PT, automàticament es dispara una alarma i començara a vibrar, les rodes es bloquejaran i s'enviara un senyal d'alerta visual al controlador InfoKey via sense fil. No li sembla un sistema de seguretat molt sofisticat?

Segway desmitificat:

Esta permès.

El Segway PT ha sigut dissenyat per circular com un dispositiu per vianants a qualsevol lloc on es pugui caminar de manera segura. El seu ús esta permès a la majoria de les zones per vianants públiques i privades. Abans de fer-ho servir, consulti la legislació local o, en el cas que es tracti d'un establiment privat, als propietaris del lloc. Segway Inc. També li proporciona informació actualitzada a través de www.segway.com/regulatory.

Baix consum.

El Segway PT s'alimenta a través de dos bateries de "ió-liti" que es recarreguen automàticament quan es va descendint per una pendent. I si no hi ha pendents per baixar? Senzillament endollant el seu Segway PT a qualsevol presa de corrent. Trigara uns 15 minuts en carregar-se, el temps suficient perquè pugui recórrer 1,6 km. El cost de la càrrega per tot un dia és inferior al del diari.

Cap esforç.

Els motors sense escombretes del Segway PT no requereixen manteniment. No s'ha de canviar l'oli ni estar pendent de les revisions.

Tant sols s'ha de carregar, comprovar la pressió dels pneumàtics i llestos!
 

Segur.

La plataforma del Segway PT disposa d'indicadors d'equilibri que l'informen de si hi pot pujar amb seguretat: parpellegen de forma consecutiva per donar-li la benvinguda a bord, i emeten suaus pulsacions una vegada que esta en equilibri i llest per començar la marxa. Varis subsistemes de seguretat funcionen constantment per garantir que es mantingui en equilibri i pugui parar de forma segura i controlada en el improbable cas de que fallés un dels components. Si fallessin els sistemes essencials, el seu Segway PT l'avisarà amb una vibració de la plataforma, una senyal acústica i informació en el controlador InfoKey.

Comprovat i efectiu.

Durant el desenvolupament del Segway PT, els nostres enginyers el van sotmetre a milers de cicles de fatiga per garantir la millor qualitat, fiabilitat i resistència possibles.