Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.
Al navegar o utilizar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les 'cookies'. Més informació [Tanca aquest missatge]

QUI SOM

A Ocitània oferim activitats memorables a la natura per tothom, divertides i innovadores: rutes ensegway, en burricleta, làser combat i miniquads, com a més destacats. Totes, activitats que combinen la descoberta del territori i la diversió amb la innovació tecnològica. Oferim activitats per parelles, famílies, grups i empreses, i ho fem des de l'estimació de la nostra terra i de la professionalitat en la gestió de tots els processos de l'experiència.

Ocitània va néixer de la passió i la iniciativa d'un jove gualtenc, en Marc. Enamorat del territori que l'ha vist créixer, i amb la carrera d'enginyer industrial a la butxaca, va pensar en oferir als visitants, un ventall d'activitats a la natura que fossin innovadores i també divertides. Més d'una vegada li hem sentit dir que considera Ocitània com un fill, que dóna maldecaps però que estimes alhora amb devoció i constància.

En Sergi és el coordinador de les activitats d'Ocitània. Amant de tots els esports a la natura, és llicenciat en CAFE i un fan declarat del Làser Combat.

La Neus i en Víctor, formen part dels monitors que hi ha tot l'any a Ocitània. Enamorats de la seva feina, algunes de les activitats que oferim porten la seva signatura.

L'Amanda, la Júlia i en Yuri són qui us atendran per telèfon o per correu si demaneu informació o voleu fer una reserva. Multi-tasques i multilingües, són la cara amable que trobeu quan entreu a casa nostra.

La Fina, empordanesa i d'arrels andaluses, és la dels números. Ho quadra tot i, per donar ales al seu esperit aventurer, sol ser la primera a provar les novetats d'Ocitània. Aquest any, el burritó amb tooooota la família.

L'Estel porta la part comercial d'Ocitània. Ella diu que no ven activitats sinó "moments de felicitat". De moment, ningú ha gosat mai  portar-li la contrària...

I a l'estiu ens reforcem amb monitors que fan de la seva passió, el seu treball.