Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/ocitania.cat/httpdocs/core/resources/brorwser-support.php on line 67
Ruta en burricleta Pirates de la Mediterrània
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.
Al navegar o utilizar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les 'cookies'. Més informació [Tanca aquest missatge]

+34 972 755 082 - info@ocitania.cat

A Ocitània oferim activitats memorables a la natura per tothom, divertides i innovadores: rutes en segway, en burricleta, làser combat, gimcames, surfway (la paticleta)

+34 972 755 082 - info@ocitania.cat

A Ocitània oferim activitats memorables a la natura per tothom, divertides i innovadores: rutes en segway, en burricleta, làser combat, gimcames, surfway (la paticleta)

Pirates a la Mediterrània!

ACTIVITATS  /  Burricleta

Descripció de l'activitat:

Deixem el Centre Burricleta i un cop travessat el riu Ter, pedalarem tota la vora del riu fins arribar a la desembocadura: La Gola, on entrarem  a la zona dels aiguamolls del Baix Ter. A la bassa del Frare Ramón hi fan parada les aus migratòries . Seguidament ens acostarem a la platja de l'Estartit, allà podrem baixar de la Burricleta i fer un bany si és el temps, o fer una passejada per la platja deserta a l'hivern.

De tornada veurem les torres dels pirates, la Torra Begura i el Mas Ral que servien per avisar de l'arribada dels corsaris que venien per mar, tot pedalant entre els conreus de la plana.

Per acabar visitarem la Vila de Torroella de Montgrí. Aquí podreu gaudir de les seves places i  visitar el Museu de la Mediterrània, així com repostar energies degustant uns gelats del famós gelader torroellenc “Àngelo” o menjant algun plat de gastronomia tradicional que és poden trobar als restaurants i fondes del poble.

Reserva Ara >
Preu tancat de l'activitat:
27 €
Recomanat per:
Parelles
Famílies
Grups
Comiats de solters/es
Escoles
Empreses
Durada:
2-3h
Nivell d'esforç:
Baix
Moderat
Alt
Extrem
Adequat per a:
Infants (0-5)
Nens/es (5-9)
Vailets/es (10-13)
Adolescents (13-18)
Adults (+18)
Jubilats (+65)
Grups:
Min: 2 Max: 0
Requeriments:
Suggeriments:

Disponibilitat:

Dies de la setmana:
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge
Mesos:
 Gener
 Febrer
 Març
 Abril
 Maig
 Juny
 Juliol
 Agost
 Setembre
 Octubre
 Novembre
 Desembre