Notice: Trying to access array offset on value of type null in /var/www/vhosts/ocitania.cat/httpdocs/core/resources/brorwser-support.php on line 67
Rutes per l'Empordà en tàndem elèctric
Aquest lloc web utilitza 'cookies' pròpies i de tercers per oferir-li una millor experiència i servei.
Al navegar o utilizar els nostres serveis l'usuari accepta l'ús que fem de les 'cookies'. Més informació [Tanca aquest missatge]

BurriTàndem.

ACTIVITATS  /  Burricleta, bicicleta rural elèctrica

Descripció de l'activitat:

El BurriTàndem està disponible per a fer la Ruta dels petits pobles de l'Empordà, al ruta dels pobles històrics i la ruta dels pirates a la Mediterrània:

Sortim des del Centre Burricleta Baix Empordà cap a Gualta, sense entrar-hi, però si passant pel costat de l’antic Pont Romànic del Daró, testimoni de molts esdeveniments de quan era l’únic pas de la zona per a travessar el Daró. Resseguirem el riu tot deixant a la nostra dreta Serra de Daró per a després entrar dins la petita vila de Fonolleres, on s’alça una església d’estil gòtic tardà dedicada a Sant Cristòfol. Seguint la ruta trobarem Matajudaica, que destaca a la primavera per una explosió de camps florits en tot el seu entorn.

I fent via ens aproparem a un nou paisatge que tampoc deixarà indiferent: Ullastret. L’estructura medieval és la predominant en el nucli d’Ullastret, format per petits i estrets carrers amb forta pendent, envoltats per muralles molt ben conservades. Però, no n’és l’únic: Palau-sator es troba al centre de la plana i manté l’aspecte i l’entramat urbà típics d’època medieval, amb un recinte murallat ben definit, presidit per una altiva torre que devia formar part d’un antic castell, la Torre de les Hores, que deixarem per a dirigir-nos al petit Fontclara per a després arribar fins Fontanilles, un poble que està ubicat al cim de dos turonets. A l’extrem nord hi ha l’església, i al cim de la banda de migdia hi ha les ruïnes de l’antic castell medieval, conegut com el ‘Castellot’.

I ara ja us haureu adonat que esteu tornant i que Gualta us espera; el resseguirem per dalt i entrarem per observar l’antic molí fariner del segle XVII. I tornarem, passejant pels camins de la plana, amb un pessic de la inspiració que buscava en Josep Pla quan visitava l’Empordanet.

Fitxa tècnica:

 • Nivell de dificultat: Molt fàcil
 • Distància: 28 km
 • Temps: 2 / 5 hores
 • Pendent màx.: 5,7 %
 • Ascensió acumulada: 130 m

Fitxa tècnica del BurriTàndem:

 • Alçada mínima: 150 cm
 • Alçada màxima a darrera: 185 cm
 • Roda: 26'
 • Autonomia: fins a 80 km
 • Nivells d'assistència: 3
 • Pes màxim: 200 kg
 • Pneumàtics: tacs amb guia central
Reserva Ara >
Preu tancat de l'activitat:
49 €
Recomanat per:
Parelles
Famílies
Grups
Comiats de solters/es
Escoles
Empreses
Durada:
2-4
Nivell d'esforç:
Baix
Moderat
Alt
Extrem
Adequat per a:
Infants (0-5)
Nens/es (5-12)
Adolescents (12-18)
Adults (+18)
Jubilats (+65)
Grups:
Min: 1 Max: 1
Requeriments:
Suggeriments:

Disponibilitat:

Dies de la setmana:
Dilluns
Dimarts
Dimecres
Dijous
Divendres
Dissabte
Diumenge
Mesos:
 Gener
 Febrer
 Març
 Abril
 Maig
 Juny
 Juliol
 Agost
 Setembre
 Octubre
 Novembre
 Desembre